7 dagen per week geopend

Alida's Smulpaleis Roden

Alida’s Smulpaleis startte in een snackkar op de parkeerplaats die profiteerde van de drukte bij de Vrijbuiter. In de loop van de jaren is de snackkar uitgegroeid tot een prachtige snackbar. Voor één van de hoogtepunten van het bedrijf duiken we het archief in. Het bedrijf werd in 2015 uitgeroepen tot de beste snackbar van Nederland, ja echt waar van heel Nederland! Een prachtige prestatie van de snackbar uit de kop van de provincie Drenthe.

Zo’n prestatie krijg je niet zomaar voor elkaar. Een onderscheidene aanpak door telkens te optimaliseren en te blijven vernieuwen hoort echt bij Alida’s Smulpaleis. Duurzaam, biologisch, kwaliteit en het bedienen van alle mogelijke doelgroepen zijn belangrijke speerpunten waar Alida’s Smulpaleis al jaren voor staat. Het bedrijf gaat geen uitdaging uit de weg.

Alida’s Smulpaleis onderscheidt zich met een uitgebreide menukaart met echte streekproducten en daardoor is het veel meer dan alleen snackbar. Het is fantastisch dat De Vries XL daar een steentje aan kan bijdragen met een schitterende Big Green Egg. Daarnaast hebben we ook een bijdrage aan het terras mogen leveren door Maranza overkappingen te leveren. Deze terrasoverkapping is waterdicht en kan bij slecht weer als onderdak dienen, in de zomer kunnen de lamellen openstaan. Zo kunnen de klanten met goed en slecht weer genieten van de verschillende gerechten.

Een Big Green Egg barbecue zorgt ervoor dat gerechten sneller bereid worden en niet uitdrogen. Bovendien behoudt het vlees de sublieme voedings- en smaakstoffen. De keramiek houdt de warmte een lange tijd vast en zorgt voor een fantastische bereiding van het vlees. De Big Green Egg is van alle markten thuis; grillen, bakken, koken, stoven, roken en uiteraard het slow cooking.

Samen met Alida’s Smulpaleis zorgen wij voor een optimale beleving in smaakbeleving en zitcomfort. Bent u geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking met De Vries XL Tuinmeubelen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

< Terug naar alle projecten
Terras bij Alidas Smulpaleis in Roden
Big Green Egg bij Alidas Smulpaleis
Overkapping bij Alidas Smulpaleis

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • Grote showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk