7 dagen per week geopend

Golfclub Holthuizen Roden

De golfclub Holhuizen is opgericht in 1985 en ligt in het prachtige Noord Drentse Roden. Holthuizen heeft een prachtige 9 holes baan met 18 afwijkende afslagen. Dit brengt een bepaalde uitdaging en afwisseling met zich mee. Naast de golfbaan heeft Holthuizen meerdere faciliteiten, zoals een bar, een restaurant, een golfshop en les- en oefenfaciliteiten.

Oftewel, bij golfclub Holthuizen kan eenieder na een middag golven een heerlijk hapje eten of een drankje doen. De golfvereniging is meer dan trots op de aanwezige golfbaan. In eerste instantie lijkt de golfbaan eenvoudig te bespelen, alleen deze eerste indruk veranderd snel na de eerste paar holes. Want de baan is opwindend, spannend en door de recent aangelegde verschillende afslagplaatsen op alle holes, ook echt gevarieerd.

De Vries XL heeft mogen bijdragen aan de terrassen van de golfclub, zodat de mensen na een ochtend of middag golven kunnen ontspannen op het terras. De stoelen zijn van een bijzonder materiaalsoort, wat wij in bedrijfstermen ‘rope’ noemen. Dit materiaalsoort is bestand tegen verschillende weersinvloeden en ideaal voor een terras. Het touw is in de fabriek maximaal uitgerekt en kan daardoor niet uitrekken. Als de stoelen nat zijn geworden door de regen, drogen de stoelen in een mum van tijd weer op. Dit komt door de coating die om de rope heen zit. Kortom, een fantastisch materiaalsoort voor het buitenleven!

Door het leveren van deze weesbestendige stoelen, hoeft golfclub Holthuizen zich geen zorgen te maken over de terrasinventaris. Buiten de weersbestendigheid is het zitcomfort van de stoelen uitstekend en zien de stoelen er ook nog eens prachtig uit.

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking met De Vries XL Tuinmeubelen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

< Terug naar alle projecten
Houten tuintafel bij golfclub Holthuizen in Roden
Terras bij golfclub in Roden
Terras met uitzicht over golfbaan Holthuizen in Roden.

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • Grote showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk