7 dagen per week geopend

Interzorg Nieuw Graswijk Assen

Aan de rand van het centrum van Assen ligt Interzorg Nieuw-Graswijk. Dit is een woonzorg- en expertisecentrum. Hier kunnen mensen terecht met niet-aangeboren hersenletsel, jonge dementie, vermoeden van dementie en passende dagbesteding. Zij bieden specifieke manieren van wonen, zorg, behandeling en service zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Deze wooninstelling beschikt over een ruim terras waar voor ons veel mogelijkheden lagen. Ook beschikt het pand over een aantal balkons die opgevuld moesten worden met comfortabele zitmogelijkheden. Voor de Vries XL is niks te gek, te groot of te beperkt. Wij bieden altijd de juiste oplossing.

Wij hebben het beneden terras voorzien van twee prachtige Cube loungesets van Garden Impressions en de eettafels aangevuld met Kettler eetstoelen. De kussens van de tuinmeubelen kunnen worden opgeborgen in onze zeer praktische kussenkisten. Deze zorgen ervoor dat de kussens in alle weersomstandigheden veilig en droog kunnen worden opgeborgen. De balkons hebben we opgevuld met een nieuwe set van Hartman, de Ibiza. Deze set is van kunststof gemaakt waardoor deze ten alle tijden verplaatst kan worden. Ook kan de set tegen een regenbui, is het kleurvast en zijn vlekken makkelijk te verwijderen.

Door het plaatsen van weersbestendige meubelen heeft Interzorg Nieuw-Graswijk weinig nazorg van de buitenmeubelen. Bent u geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking met De Vries XL Tuinmeubelen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

< Terug naar alle projecten
Terras bij Nieuw Graswijk in Assen
Loungeset bij interzorg in Assen
Terras met tuinmeubelen bij Interzorg

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • Grote showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk