7 dagen per week geopend

Pand 1880 Haulerwijk

In het Friese gelegen Haulerwijk staat Pand 1880. Hier kun je genieten van een uitgebreide lunch, borrel of diner. Het eetcafé is in de zomer van 2020 volledig gerestaureerd en kenmerkt nu een hippe, industriële sfeer. Het pand biedt zowel mogelijkheden om binnen en buiten op het terras te zitten.

Het terras is een prachtige plek gelegen op het drukste plekje van Haulerwijk. Voor de perfecte uitstraling moet het terras voorzien zijn van mooie maar ook zeker gemakkelijke en kwalitatief goeie meubelen. Gelukkig is dat voor De Vries XL helemaal geen probleem en hebben het beste uit het assortiment gehaald wat voor Pand 1880 de beste combinatie was.

Het buitenterras is voorzien van een aantal prachtige tuinmeubelen die wij met trots aanbieden in ons assortiment. Zo hebben wij het zitcomfort verbeterd door de Nardi Trill stoelen. Deze stoelen hebben wij als standaardmodel neergezet en als barstoel variant. Mensen kunnen in de zonnige maanden genieten van extra schaduw doormiddel van de Platinum parasols. Verder kunt u buiten dineren aan de Monte Vari tafels van SUNS. Deze zijn, net zoals als de Nardi stoelen, geleverd in een standaardmodel en als bartafel variant.

Samen met Pand 1880 hebben we een prachtig terras neergezet voor alle bezoekers van het eetcafé. Bent u geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking met De Vries XL Tuinmeubelen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

< Terug naar alle projecten
Tuinset bij Pand 1880 in Haulerwijk
Tuinset bij Pand 1880 in Haulerwijk.

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • Grote showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk