7 dagen per week geopend

Tenax BV Ommen

Het bedrijf Tenax is net als ons een hecht familiebedrijf, waar we beiden trots op zijn. De onderneming beschikt over echte vakmensen met passie voor hun expertise. Het productiebedrijf maakt verpakkingen die gezien worden en merken definiëren. De markt die daar het meeste behoefte aan heeft is de cosmeticabranche, maar de food industrie en de farmacie weten de organisatie ook te vinden.

Voor Tenax is niks onmogelijk en hebben overal een oplossing voor. Een schitterende overeenkomst met De Vries XL Tuinmeubelen. De wens om een warm en modern terras te creëren, waar het personeel van het productiebedrijf kan ontspannen, was voor De Vries XL een fantastische opdracht. Ons personeel kon hun expertise toepassen op deze opdracht.

Een terras met een beperkt aantal vierkante meters brengt altijd een extra uitdaging met zich mee, want het merendeel van de loungesets zijn groter dan een terras kan hebben. Deze situatie deed zich ook voor bij Tenax. Oftewel, we moesten creatief zijn en dat is meer dan gelukt.

De loungesets hebben we ook min of meer uit elkaar gehaald en verdeeld over het terras. Met een fantastisch eindresultaat als gevolg! Zoals te zien op de foto’s zijn er meerdere delen van de set gebruikt. Er zijn geen gebruik gemaakt van hoekelementen, maar alleen van banken. Dit zorgt ervoor dat het terras een ruimtelijke uitstraling behoudt en de ruimte optimaal benut is.

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking met De Vries XL Tuinmeubelen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

< Terug naar alle projecten
Buitenterras Tenax Ommen
Bartafel en tuinmeubelen Tenax Ommen
Bartafel bij Tenax Ommen

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • Grote showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk