7 dagen per week geopend

Theetuin Opende

Deze theetuin gelegen in het Groningse Opende is de perfecte plek om te kunnen genieten van een hapje en een drankje na een wandeling. Het prachtig ingerichte terras gelegen in de boomgaarden biedt ook meteen heerlijk zitcomfort. De theetuin beschikt over verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten, zowel voor vergaderingen en kinderfeestjes.

Dit was één van onze eerste opdrachten en gingen deze met volle overtuiging aan dat we hier wat van konden maken. Dankzij de inzet van onze experts hebben we hier een ontzettend kleurrijke tuin kunnen neerzetten, doormiddel van onze Nardi stoelen. Deze Italiaanse stoelen gemaakt van kunststof biedt iedereen een heerlijk zitcomfort. De stoelen in verschillende varianten en kleuren zijn een uitstekende keuze om uw tuin/terras op te vrolijken. De stoelen zijn niet alleen erg vrolijk en kleurrijk, maar zijn ook weersbestendig.

Doordat er gekozen is voor een van onze kunststof stoelen, hoeft de theetuin in Opende zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Bent u geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking met De Vries XL Tuinmeubelen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

< Terug naar alle projecten
Terras bij theetuin Opende
Tuinset in het gras bij theetuin Opende
Buiten terras bij theetuin Opende

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • Grote showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk